Mange firmaer bruger linkbuilding, og det er blevet mere og mere udbredt, og der kan være mange penge at spare ved, at man køber sig til en god linkbuilding. Pointen er, at der bliver skrevet artikler, som linker ind til den hjemmeside, man gerne vil have promoveret. De artikler skal gerne have en bestemt form og være af en bestemt kvalitet, for at det netop er ens eget produkt, som kommer til at få mange kliks. Derfor kan det være en fordel at købe sig til artiklerne, så man kan bruge sine egne kræfter på noget af det, man er god til. Du kan søge mere inspiration omkring billig linkbuilding, eller læse mere i artiklen, hvor du får flere gode grunde til, at linkbuilding er godt for for dit firma. 

Artikler hvor der indgår links

Når man taler om linkbuilding artikler, så handler det ofte om små overskuelige artikler, hvor der indgår et eller flere links, som linker ind til det produkt, man gerne vil promovere. Et link er en slags anbefaling. Linkbuilding artiklerne kan skrives både som meget positive, hvis man har ekspertisen, til at skrive dem. Der findes også mange linkbuilding artikler som er mere neutrale, da der f.eks. ikke en ekspertise til at omtale selve produktet. Man kan købe sig til billig linkbuilding, hvor man sætter en række krav. Man kan f.eks. bestemme hvor mange ord, der skal være i den aktuelle linkbuilding artikel, hvilket link, der skal sættes ind i artiklen, hvilket domæne artiklen skal passe til, og evt. hvilken vinkel artiklen skal have. 

Hvad kan der stå i en linkbuilding artikel?

Der kan stå mange forskellige ting i en linkbuilding artikel. Det kan f.eks. omhandle, hvordan man indretter hjemmet, så der bliver plads til ens baby. Den artikel kan evt. være inspireret af et domæne, som omhandler graviditet og et link, som handler om en eller anden form for baby udstyr. Måske tænker du, at dit firma ikke kan være med. I virkeligheden er det ligegyldigt hvilket produkt, firma osv., du gerne vil promovere. Artiklerne kan skrives, så det passer til netop det, du har brug for. Der findes i dag linkbuilding artikler for alle mulige forskellige firmaer, brands osv, så det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser. Det kan også være, at du har et ønske til en bestemt vinkel. Så kan du bestille opgaven med lige præcis det ønske, du har. Så får de pågældende linkbuilding firma inkorporeret ønske i artiklerne. 

 

Hvorfor kan du ikke bare lave artiklerne selv? 

Du kan i virkeligheden godt beslutte dig for at lave artiklerne selv. Fordelen er jo, at du ikke har udgiften til linkbuilding firmaet. Ulempen er klart, at du ikke er vant til at skrive artiklerne, så du kan ikke garantere, at du får lavet noget, der har kvalitet. Samtidig kommer du højst sandsynligt til at bruge langt tid på at lære at lave artiklerne, og på at skrive dem. Ved at bestille det, bliver det i sidste ende højst sandsynligt både billigere og nemmere for dig.