Det er en god ide at have fokus på SEO-arbejde, hvis man gerne vil have mere synlighed på nettet. Og til det kan man benytte ret mange forskellige værktøjer i dag. Du kan læs mere her hvis du er interesseret i at lære mere om hvilke metoder du kan bruge i dit eget SEO-arbejde.

Søgeordsværktøjer

Hvis man gerne vil have, at ens hjemmeside kommer højere op i ranglisterne, så handler det om at have fokus på hvilke søgeord der bliver benyttet. Hvis du får eksempel gerne vil have at folk finder din hjemmeside, som sælger kondomer og lignende, så er det ordet ’kondomer’ og relaterede søgeresultater du skal have fokus på.

Der er mange værktøjer på nettet, som du kan bruge i forbindelse med dine søgeord. Du kan for eksempel benytte schema.org, som man andre bloggere og hjemmesidedesignere benytter sig af. Det kan være et magtfuldt værktøj til at skabe mere vækst på din hjemmeside.

Men du kan også finde nogle værktøjer, som for eksempel kan vise dig relaterede søgeord til det forrige eksempler med ’kondomer’. Det kan hjælpe dig med at lave bedre indhold til siden, som ikke er for ensformigt. Kig eventuelt om schema.org kan hjælpe med dette.

Hvad skriver de populære søgeresultater om?

Det er også en god ide helt simpelt at kigge på, hvad de største søgeresultater skriver om. Du kan lade dig inspirere af dette, når du skriver dit blogindlæg eller andet indhold på din hjemmeside. Du skal naturligvis ikke kopiere en andens arbejde. Men det er en god ide at danne sig et billede af, hvilke underemner for for eksempel en søgning på ’de bedste kondomer 2021’ anses for at være relevante af søgemaskinen.

Husk at kigge på søgeresultaterne gennem en inkognito-søgning. Ellers kan resultaterne blive påvirket af dine tidligere søgninger.

 

 

Skriv et svar