Der er kamp om de øverste pladser på Google, uanset om du er en maler i Hillerød eller kostvejleder i Aarhus. Vil du gerne til tops, kræver det investeringer i online aktiviteter. Hvilke det er, og hvordan du kan sørge for at komme til tops i din branche og område, giver vi dig nogle tips til herunder.

 

Det er ikke nogen nem kamp at komme øverst på Google. Til gengæld er det kampen værd, da det kan skaffe dig en masse organiske kunder, som du på sigt ikke behøver kæmpe meget for at få.

Sæt gang i linkbuilding

Linkbuilding er fortsat en af de discipliner inden for SEO, som hjælper til en god placering på Google. Derfor er det en god investering i din virksomhed. Det er ikke nogen nem disciplin, og det kræver en masse links (gode links) at komme til tops. Men, allierer du dig med professionelle, skal de nok hjælpe dig til en langt bedre placering inden for en ganske overskuelig periode. Du kan også selv lære at lave linkbuilding med Linkbuilding bogen.

Linkbuilding er mange ting, og jo mere varieret din linkprofil er, jo mere naturlig ser den ud for Google. Hiv gerne fat i et bureau, som kan hjælpe dig, så du får eksekveret og inden længe får flere organiske kunder.

Få skrevet en masse gode tekster til din hjemmeside

Kategoritekster, produkttekster, blogindlæg. Der findes mange typer af tekster, som du kan lave på og til din hjemmeside. Tekster er vigtige for at rangere. Derfor skal de gerne være af en høj kvalitet og have en naturlig volumen af de søgeord, du godt kunne tænke dig at rangere på.

 

Ved løbende at producere gode tekster til din hjemmeside, sørger du for at fodre Googles robotter med nyt indhold, som de kan rangere. Få også gerne lavet en søgeordsanalyse, så du ved nøjagtigt hvilke søgeord, du skal bruge.

Få styr på den tekniske SEO på din hjemmeside

Hastighedsoptimering, title tags, oprydning i kode. Dette er blot nogle af de tekniske SEO-tiltag, du kan gøre dig. Den tekniske SEO er lige så vigtig som on-page SEO, da Google også ser på, hvor lang tid din hjemmeside er om at loade, om brugere hopper fra tidligt og meget andet. Det er en stor mundfuld – men sammen med et bureau, kan du nemt og hurtigt få styr på det.

 

 

Skriv et svar