Digital marketing er i øjeblikket et fragmenteret og vildt marked. Der er mange små spillere og lykkeridder, som giver det et forsøg som iværksætter. Og måske er du en af dem som har gjort det? Eller i hvert fald overvejer at gøre det? I så fald skal du have en arbejdsplads som matcher ambitionerne. Derfor kan du herunder finde nogle tips til den optimale arbejdsplads for dig, som ikke tæller timerne men effektiviteten på dit arbejde.

 

En ergonomisk kontorstol

De fleste af os ved eller har i hvert fald en ide om at starte en virksomhed er tidskrævende, og det gør sig også gældende indenfor digital marketing. Derfor er det vigtigt at du sidder godt og komfortabelt. Mest af alt, fordi hvis du ikke gør, så kan du risikere at din effektivitet falder. Særligt hvis du sidder ned i mere end 8 timer om dagen. Dette vil formentligt medfører smerter og ubehag og kan i de værste tilfælde føre til skader i ryg, nakke eller skulderne.

 

Alt dette kan en ergonomisk stol hjælpe dig med at undgå. En ergonomisk kontorstol indeholder ideelt set en lang række funktioner, således at du kan indstille den til dine behov. Her er det også vigtigt, at du overvejer hvilke områder der er udsatte for dig. F.eks. hvis du allerede har oplevet stikkende smerter i ryggen, så ville det være en god ide for dig, hvis din kontorstol har lændestøtte, så du kan forebygge yderligere smerter.

 

Et hæve sænkebord

Udover en ergonomisk kontorstol, så er det bedste du kan gøre for dig selv og dit nye kontor at investere i et hæve sænkebord. For det første så har det fordelen at du kan indstille det til din højde, men det er faktisk den mindste vigtige. For det vigtigste funktion et hæve sænkebord tilbyder er muligheden for at stå op og arbejde. Dette skyldes at det først og fremmest aktiverer dine muskler og for gang i dit blodomløb. Dette hjælper på dit fokus og kan i sidste ende betyde en mere effektiv arbejdsdag. Samtidig er et hæve sænkebord, ligesom en kontorstol, med til at undgå skader i kroppen. Fordi vores kroppe ikke er designet til at være stillesiddende så lang tid som en arbejdsdag, så er det vigtigt at vi kommer op og står med jævne mellemrum. Anbefalingerne er faktisk at vi ikke må være stillesiddende mere end en time ad gangen. Derfor kan en gylden guide være at stå op i hvert fald 15 min ud af en time. Du kan passe indarbejde en kaffepause, toiletpause eller andet og på den måde få gang i kroppen. Dette vil i sidste ende være med til at forebygge sætningsskader, og særligt din ryg, nakke og skulderne har godt at dette, da disse normalt er belastede af stilsiddende arbejde.