Vi skal støtte danske virksomheder, og ja når virksomheder levere gode produkter så er det endnu vigtigere at støtte.

På alle vores websites bruger vi 2 danske website tools, som vi helt sikkert mener alle hjemmeside ejere ikke kan undvære. Det er nemlig et SEO og et popup værktøj.

Hvad er SEO?

“SEO? Hvad betyder det overhovedet? Hvis du ikke er forsigtig, kan dit websted være dømt til undergang fra starten.

SEO er akronymet for Search Engine Optimization og spiller en stor rolle i din online markedsføring. Hvis du ønsker at blive set af potentielle kunder, forbrugere eller kunder

Hvis bare der var et hurtigt middel til at få en god placering i vores algoritmer og slå alle konkurrenterne. Gæt hvad? SEO kan ikke fungere på en dag eller en uge – det kræver tid til at udvikle en følgerskare og tiltrække de relevante besøgende gennem naturkatastrofer i Googles algoritme. Den bedste måde at hjælpe din SEO på er ved at sørge for, at den er udformet med omhu! Det er her “morningscore” kommer ind i billedet.

Morningscore er et værktøj som du kan bruge til at få styr på din SEO, du kan ikke skrive dine tekster med værktøjet, men du kan finde søgeord som dine konkurrenter rangere på, du kan finde dine egne søgeord og placeringer. Derudover kan du arbejde med fejl på dit website, som Google nedgradere dit site for – du kan altså få dit website til at spille max muligt teknisk.

Derudover kan du se hvilke links dine konkurrenter har, se om du kan skaffe nogle af dem. Ja mulighederne er mange med Morningscore som SEO tool.

Popups er en måde at få dit budskab ud til flere mennesker på

Med danske Sleeknote popup-platformen kan du oprette og administrere popups til dit websted, alt sammen fra ét sted. Du kan bruge deres brugervenlige editor til at tilpasse udseendet af din popup, så den passer til resten af dit websted. De hjælper dig endda med at spore, hvor effektive de er, med analyser!

Hvis du ønsker at øge konverteringer på dit websted, er popups en fremragende mulighed, der giver dig mulighed for at indfange leads eller sælge produkter direkte på den side, hvor brugerne først lander. De er også gode til at indsamle e-mails, før nogen forlader stedet uden at give dem noget til gengæld! Med Sleeknote er det lige så enkelt at oprette en popup som at klikke på “tilføj ny” og udfylde nogle grundlæggende oplysninger om, hvilken type popup du ønsker fri fragt. spar 10%, konkurrence eller andet. Derefter skal du bare kopiere/indsætte noget kode i en hvilken som helst del af dit websted, hvor du ønsker det vist – de gør det nemt ved at give trinvise instruktioner, hvis det er nødvendigt! Når alt er sat op, kan du læne dig tilbage og slappe af og se nye leads tjekke ind. Det kan ikke være nemmere end det!